27.3.2017
Vuohelan Herkun pohja ( paketin kyljessä)
1 pellillinen
1 ps Farina Pizza ja piirakkapohjaseosta
0,5 ps kuivahiivaa
2,25 dl vettä
0,5 dl öljyä
Vesi 42 asteista, sekoita hiiva joukkoon ja sen jälkeen jauhoseos sekä öljy.
Jääkaapiin 30 min.
Alusta taikina. Kauli ohueksi.
Itse laittaisin hieman enemmän aineita pellilliseen, koska nyt sai tehdä todella ohueksi osittain että riitti. Kaksi piirakkaa tulee varmasti hyvin.
Pellilliseen tekisin 1,5 x annoksen, itse lisäsin vähän yrttejä pohjaan, sekä ripaus suolaa.
Tomaatit marinoituivat sitruuna öljyä, suolaa, timjamia ja basilikaa.
-450 g jauhelihaa
-1 sipuli
…paistettuna, tex mex maustetta 1/2 pussia
-tomaattipyre ( pohjalle, jossa mustaapippuria, vettä, suolaa)
– juustoraastetta ( pohjalle pyreen päälle)
-vihreää pestoa ( sen verran kun haluaa)
-paprikaa
-tomaatit marinaadissa
– fetaa päälle
225 astetta kunnes kullan ruskeaa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2826 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä