10.5.2016
Sokerikakkupohja
Huom! Tämä täyte riittää täytekakun kahteen väliin.
Kinuskikastike:
2 dl kuohukermaa
1 ½ dl fariinisokeria
Vadelmatäyte on muokattu melkein kokonaan kevyt vispi on kinuskikissan reseptistä
Muut täyteainekset:
2 ½ dl kevytvispiä
1 liivate
1 purkki maustamatonta rahkaa
1 pullo vadelma esanssia
0,5 tl aitoa vanilijaa
2 dl Vadelmasosetta
Loraus metsämansikka likööriä
Tee kinuskikastike useita tunteja etukäteen tai jo edellisenä päivänä. Mittaa kuohukerma ja fariinisokeri kattilaan. Kuumenna, kunnes seos kiehahtaa, mutta älä keitä sen kauemmin. Anna kinuskikastikkeen jäähtyä kylmäksi. Vain täysin kylmä kastike vaahtoutuu. Nopeuta jäähtymistä kylmässä vesihauteessa ja siirrä sitten jääkaappiin. Vatkaa kastike vaahdoksi.
Liivate kylmään veteen. Liivate on liköörin takia, mutta voisi onnistua ilmankin kun kinuski jähmettyy kylmässä.
Vaahdota kevytvispi ja lisää rahka, vanilija, esanssi. Lämmitä kattilassa 0,5 dl sosetta ja lisää liivate siihen, yhdistä lopun soseen kanssa. Lisää sose rahka vaahtoon. Lisää kinuskivaahto
Kostuta maidolla johon lisätty vanilijasokeria
Pursotukset Flora vispi johon lisätty hiven vanilijakreemijauhetta.
Kukkakoristeet marsipaanista ja suklaa, sulatettua tummaa suklaata ( mikrossa 20 sek pätkissä kunnes on sulanut 650w teholla)
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2821 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Joo, tekniikka ei ole vahvin alue 😊 kiva tietää että neuvojia on paljon kun niitä ilmenee.