8.8.2016
300- 400 g Merisuolattua voita
4- 5 nuorta oksaa tuoretta lipstikkaa ( 20-25 cm oksien päitä)
1 kynsi valkosipulia
Ota voi lämpenemään huoneeseen hyvissä ajoin. Greme bonjoure merisuolattu voi jossa rypsiöljyä pehmenee nopeasti. Riivi lipstikasta lehdet ja hiennonna ihan pieneksi, itselläni käytössä japanilainen yrttileikkuri ( keinuva). Se on ollut parempi kuin veitsi tai sakset , koska sillä saa niin pieneksi. Hyvä etenkin kovissa puuvartisissa yrteissä mm rosmariinissa.
Raasta valkosipuli mukaan voihin, sekoita hyvin ja laita jääkaappiin makustumaan. Käytä mielellään vasta seuraavana päivänä.
Sopii leivälle taikka perunoiden päälle, loput jämät käytän yleensä paistovoina.
Säilyy 1,5vk
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2826 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Hei! Liinukka kiva kuulla että laitoit testiin 😊 tosiaankin tuo voi sopii melkein minkä tahansa kanssa. Lipstikka on voimakas maustekasvi, esim käsiin jää pitkäksi aikaa yrtin tuoksu. Kerro muuten mihin itse olet sitä käyttänyt?