10.5.2017
Gluteeniton taikina on usein melko pehmeää, siis jos haluaa että se kuohkeasti nousee.
Tässä jaoin massan pieniin osiin, eri puolille peltiä tasaisesti. Alle laitoin gluteenittomia kaurajauhoja, mutta esim riisijauhokin käy. Hieman kannattaa ripotella myös päälle.
Apuna minulla oli sokerimassa työkalu eli toimi kaulimena. Hyvä puoli että on pieni ja tasaiset päädyt.
Saa levitettyä pikkuhiljaa ja kädellä kokeilee onko tasaisesti levittynyt, taikina palat yhdistyy helposti toisiinsa. Tämä on ollut hyvä apu näin huono sormisellekin, ei tarvitse painaa sormen päillä juurikaan.
Sitten vaan täytteet päälle.
Tämän pizzan tein kanasta, tuoreesta ananaksesta, paprikan ja sinihomejuuston kanssa. Alla tacokastike.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2826 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Gluteenittoman taikinan ongelma yleensä ettei se veny niin paljon kuin tavallisen, siksi sormin taputtelu on ollut vaivanloista. Kaulimella saa näppärästi 😊