10.4.2014
Tarvikkket:
5dl vettä
1 pussi kuivahiivaa
0,5dl siirappia
1dl talkkunajauhoja
4dl ruisjauhoja
4dl kaurahiutaleita
5 dl vehnäjauhoja
1 dl öljyä
1. Sekoita hiiva lämpimään veteen
2. Lisää siirappi ja jauhot, sekä alustuksen lopussa öljy
3. Kaada taikina voideltuun vuokaan ja anna kohota hyvin (n. tunti)
4. Paista 200 asteessa noin tunti. Voit tarvittaessa laskea lämmön 175 asteeseen noin puoli välissä.
Parhaillaan tuoreena, mutta maistui seuraavanakin päivänä!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2821 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Kiva kuulla, pitääkin itsekin taas pitkästä aikaa tehdä leipää =)