15.5.2017
Noin 9 pientä leipästä tai yksi pellillinen:
2 dl hiivaleipävehnäjauhoja
2 dl vehnäjauhoja
0,5 tl sokeria
0,5 tl suolaa
3 tl leivinjauhetta
1 rkl oreganoa
2 tl valkosipulihiutaleita ( tai n. 1tl valkosipulijauhetta)
1 dl juoksevaa margariinia
2 dl maitoa
1 dl juustoraastetta
Pinnalle: unikonsiemeniä
Sekoita kuivat aineet ja margariini keskenään. Sekoita joukkoon maito ja juustoraaste. Sekoita taikina tasaiseksi.
Nosta lusikalla pellille taikinasta pieniä leipäsiä ja taputtele jauhotetuilla käsillä pyöreiksi. Voit myös levittää taikinan pellille ja leikata ruuduiksi paiston jälkeen. Ripottele pinnalle unikonsiemeniä.
Paista 225 asteella noin 12 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2821 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä