3.1.2016
500 g sekahedelmiä
1,5 litraa vettä
1 kanelitanko
suurus:
1 dl vettä
1 rkl perunajauhoja
2 rkl sitruunamehua
sokeria
Liota hedelmiä vedessä muutamia tunteja. Lisää kattilaan kanelitanko ja keitä hedelmiä liotus liemessä, kunnes ne ovat pehmenneet ja osittain hajonneet (noin 20-30 minuuttia). Sekoita suuruksen vesi ja perunajauhot. Lisää suurus kiisselinjoukkoon ja sekoita. Anna kiisselin pulpahtaa, mutta älä enää keitä. Mausta kiisseli sitruunamehulla ja sokerilla maun mukaan. Tarjoa jäähtyneenä kermavaahdon kanssa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2821 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Meidän perheeesä mielipitet jakautuvat ”joulukiisselistä” . Yhdelle se olisi juuri tuo sekahedelmäkiisseli, toiselle rusinasoppa ja minulle luuumukiisseli 😀 Kyllä jotain kiisseliä puuron kanssa pitää olla!