19.7.2015
ainekset:
150 g pakastepinaattia
3 kananmunaa
5 dl maitoa
1 tl suolaa
1 dl vehnäjauhoja
2 dl ohrajauhoja
0,5 dl juoksevaa margariinia
Sulata ja valuta pakastepinaatti. Riko munat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki. Lisää maito. Vatkaa joukkoon suola, jauhot ja margariini. Lisää lopuksi pinaatti. Anna taikinan turvota puolituntia.
Paista taikinasta pieniä lettuja. Paistaessa lisää pannulle rasvaa tarpeen mukaan. Itse paistoin pinnoitetulla pannulla ja letut irtosivat helposti ja maistuivat herkullisilta, vaikka en rasvaa pannulle laittanutkaan. Taikinan oma rasva siis riitti.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2821 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Hyvä, että muistutit pinaattilätyistä. Tosiaan, ne ovat yksiä herkkuja, jotka tuppaavat unohtumaan. Sinun reseptisi on nyt laitettava korvan taakse. Eikä sitten unohdeta sinne!! 😉
(Hyvän näköinen salaatti muuten lättyjen kyljessä!)