19.12.2016
Ainekset: (n. 1,5 litraa valmista granolaa)
2, 5 dl kaurahiutaleita
2,5 dl isoja kaurahiutaleita
yhteensä 2 dl pekaani- ja pistaasipähkinöitä
2 dl manteleita
1 dl salaattisiemensekoitusta
1 ,5 tl kanelia
1 tl kardemummaa
0,25 tl neilikkaa, inkivääriä ja muskottipähkinää
ripaus suolaa
2 rkl hunajaa
1 prk vauvojen omenasosetta
0, 75 dl rypsiöljyä
2 dl kuivattuja omena-kanelipaloja (Punnitse & Säästä)
1 dl kuivattuja karpaloita
Sekoita kaikki aineet, lukuun ottamatta kuivattuja omenapaloja ja karpaloita. Sekoita hyvin, että ainekset sekoittuvat varmasti. Levitä granola pellille leivinpaperin päälle ja paahda uunin keskitasolla 100 asteessa 60- 70 minuuttia. Anna granolan jäähtyä pellillä ja sekoita sitten joukkoon kuivatut karpalot ja omena-kanelipalat.
Pakkaa granola kauniisiin ja ilmatiiviisiin purkkeihin. Nauti itse tai anna lahjaksi!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2821 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Wau, tämä resepti osui kyllä hyvään kohtaan! Olenkin jo jonkin aikaa suunnitellut tekeväni granolaa (myöskin vainnitselleni, heh) ja tämä resepti kuulosti kyllä niin herkulliselta että nyt on kyllä pakko testata ihan lähipäivinä! Tosi jouluiset maut, tykkään<3