3.1.2014
250 g taateleita
2 dl kahvia
200 g voita
100 g tummaa suklaata rouhittuna
2 munaa
1½ dl sokeria
1 dl kermaa
1 tl vaniljasokeria
2 tl soodaa
250 g vehnäjauhoja
Paloittele taatelit kattilaan. Lisää joukkoon kahvi ja keitä taateleita kahvissa kunnes ne ovat pehmenneet. Lisää joukkoon paloiteltu voi sekä rouhittu suklaa. Anna seoksen jäähtyä. Jos haluat, että kakkuun jää suklaasattumia, lisää rouhittu suklaa vasta kun seos on jäähtynyt.
Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi. Lisää joukkoon kerma ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita joukkoon lopuksi taateliseos.
Voitele (ja korppujauhota) kakkuvuoka. Kaada taikina vuokaan ja kypsennä sitä 175 asteisessa uunissa noin 50 – 60 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2821 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Ehkä paras kuivakakku ikinä! Mehevä ja maukas. Kiitos reseptistä! ❤️