16.4.2014
200 g voita
2 dl sokeria
2 dl vispikermaa
4 dl maitorahkaa
1 kananmuna
1/2 sitruunan mehu
2 tl vaniljasokeria
3 rkl mantelirouhetta
3 rkl rusinoita
3 rkl sukaatteja
3 rkl kirsikkasuikaleita
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja lisää voisokeri-vaahtoon. Lisää joukkoon loput aineet listan järjetyksessä. Sekoita huolellisesti.
Vuoraa pashamuotti, tai jokin muu sellainen, kostutetulla harsolla ja kaada pashamassa siihen. Nosta muotti kulhon päälle ja laita jääkaappiin. Anna pashan valua jääkaapissa vähintään kolme päivää.
Kumoa pasha tarjoiluvadille ja koristele.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2826 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Kiitos vinkistä Hilloja, ehkä saan tuon jo ensi pääsiäiseksi 🙂