9.7.2014
Vanilja-mustikkapiirakka
Pohja
1 dl sokeria
2,5 dl vehnäjauhoja
0,5 dl kaurahiutaleita
1 tl leivinjauhetta
1 muna
1 dl margariinia
1 dl vaniljajugurttia
Täyte
2 dl mustikoita
1 muna
2 dl vaniljajugurttia
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
1. Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään sekä kosteat aineet keskenään.
2. Yhdistä seokset nopeasti sekoittaen.
3. Levitä taikina korppujauhotettuun piirakkavuokaan.
4. Ripottele mustikat pohjan päälle.
5. Sekoita täytteen ainekset sekaisin ja kaada täyte marjojen päälle.
6. Paista piirakkaa 200 asteisen uunin alimmalla tasolla noin 35 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2816 tähteä
Mokkapalat
2559 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Pahoittelut vastauksen viivästymisestä! Margariini on siis ohjeessa sulatettua ja piirakkavuokana käytin halkaisijaltaan 27 cm kokoista vuokaa. Et varmasti tule pettymään jos reseptiä kokeilet!