13.1.2018
Kinuskinen Daim–jäätelö
5 dl vispikermaa
1 prk karamellisoitu kondensoitu maito
3 kpl Daim-patukkaa
(koristeluun suolatikkuja)
1. Vatkaa vispikerma vaahdoksi.
2. Lisää karamellisoitu kondensoitu maito.
3. Rouhi Daim-patukat sopivaksi rouheeksi ja lisää siitä noin 2/3 jäätelöseokseen.
4. Lusikoi jäätelö pakastuksen kestäviin rasioihin (massasta tulee noin 1 litra valmista jäätelöä), ripottele pinnalle loppu Daim-rouhe (ja koristele halutessasi myös suolatikuilla) ja laita jäätelö pakastimeen. Anna pakastua seuraavaan päivään.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2826 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Teitpä makeannälkäisille mainion ja hauskan näköisen herkun. Onneksi herkun valmistus on sopivan helppo, onnistuu, vaikkei super leipoja olisikaan. Kekseliään ja veikeän koristelun olet taiteillut näppärästi. Tuosta riittää jokaisen annokseen pureskeltavaksi pari kolme viiksenpätkää daimsattumien lisäksi. Nam! 🙂