20.11.2017
AINEKSET
100g margariinia
1 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
3 banaania
2,5 dl vehnäjauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
mausteita maun mukaan esim. neilikka, kaneli, pomeranssinkuori
OHJE
Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää muna joukkoon. Murskaa pehmeät banaanit haarukalla ja lisää taikinaan. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe ja lisää ne taikinaan ja pyöräytä taikina tasaiseksi. Voitele ja korppujauhota valitsemasi n. 1 l vetoinen vuoka ja kaada taikina sinne. Kypsennä 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin reilu puoli tuntia. Tämä kakku säilyy todella hyvin (paitsi, jos perheessäsi on ”herkkupeppuja” niin kakku menee melkein kerralla! 🙂 ).
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2816 tähteä
Mokkapalat
2559 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Tähän on pakko tarttua! Banaaneja on ylikypsymässä tämän tästä. Ja teidän ”herkkupeppu” jo testasi kakun! 🙂
Kaunis vuoka sinulla. Kakku on kuin leivos!