26.4.2015
Pohja:
4 dl rouheista sämpyläjauhoseosta
1,5 dl karkeaa porkkanaraastetta
150 g voita
0,5 dl vettä
Täyte:
3 dl kinkkusuikaleita
4 dl juustoraastetta
1 sipuli
1 paprika
1 rkl kuivattua persiljaa
2,5 dl ruokakermaa
200 g Pesto & Rucola – tuorejuustoa
– Sekoita sämpyläjauhot ja porkkanaraaste, nypi joukkoon voi kunnes seos on tasainen
– Sekoita joukkoon vesi, sekoita tasaiseksi
– Painele uunivuokaan reunoja myöden, pistele haarukalla pohjaa
– Pilko täytteen sipulit ja paprikat
– Sekoita kaikki täytteen ainekset tasaiseksi massaksi ja kaada pohjan päälle
– Paista 200-asteessa n. 35 min.
– Tarjoile jäähtyneenä, vaikkapa salaatin kera
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2816 tähteä
Mokkapalat
2559 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä