28.10.2013
Pohja:
200 g Digestive-keksejä
75 g margariinia
Täyte:
4 dl vispikermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g Pandan valkosuklaata
noin 0,5 litraa mustikoita (maun mukaan lisää)
6 liivatetta
0,5 dl vettä
esim. rouhittua valkosuklaata ja mustikoita koristeeksi
1.) Murskaa keksit esimerkiksi tehosekoittimessa. Sulata margariini ja sekoita keksimuruihin. Painele irtopohjaisen kakkuvuoan pohjalle melko kevyin ottein.
2.) Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää tuorejuusto, sulatettu valkosuklaa ja mustikat. Tarkista maku ja lisää halutessasi lisää mustikoita ja sokeria. Valkosuklaa on sen verran makeaa, että sokeria harvemmin tarvitsee lisätä.
3.) Kiehauta puoli desilitraa vettä ja sekoita siihen kylmässä vedessä liotetut liivatteet. Lisää hieman jäähtynyt liivateseos täytteeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kaada keksipohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa noin 3 tuntia tai mielellään yön yli.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5606 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2546 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
kakku-koira: Hieno juttu! Pitää joskus itsekin kokeilla rahkaa juustokakkujen keventäjänä. 🙂