11.7.2014
Ainekset:
4 munaa
2 dl sokeria
2 1/2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl kaardemummaa
1 dl sulatettua margariinia tai voita
raparperipaloja (tai marjoja)
1. Pane uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
2. Sulata margariini mikrossa.
3.Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
4. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää varovasti munavaahtoon vuorotellen margariinisulan kanssa.
5. Kaada taikina pellille leivinpaperin päälle ja ripottele pinnalle raparperinpalat.
4. Paista piirakkaa 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia. Tarjoile vaniljakastikkeen tai -jäätelön kanssa
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2826 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Asta Viitanen: Uuneissa on eroja ja jokainen tuntee oman uuninsa parhaiten ja siksi paisto ajat ja lämpötilat ovat aina viitteellisiä. Teit irtopohjavuokaan kun ohje oli uunipellilliselle niin sen vuoksi voi jo paisto lämpötila vaatia muuttamista pienemmäksi esim.175 asteeseen jotta paistuu tasaisesti eikä polta pinnasta. Maku asiaoistahan ei voi kiistellä harmi ettei ollut sinun makuusi.
Mauskis tämä vaikuttaa minusta oikein mainiolta ohjeelta olen hyvin samankaltaisella tehnyt siihen tuli vaan maitoa ja jauhoja ja sokeria hieman reilummin ja se oli ainakin todella hyvää jäätelön kera.