8.9.2017
• 200 g meijerivoita
• 1,5 dl sokeria
• 2 tl vaniljasokeria
• 4,5 dl vehnäjauhoja
• 1 kananmuna
• 1 – 1,5 dl pihlajanmarjoja
Vaahdota sokerit ja voi keskenään. Lisää joukkoon kananmuna ja vehnäjauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Hienonna pihlajanmarjat veitsellä tai minileikkurissa. Sekoita ne taikinaan tasaisesti. Jos taikina tuntuu löysältä , laita se vähäks aikaa enne pallojen pyörittelyä jääkaappiin.
Pyörittele jauhoitetun käsin taikinasta palloja ja upota päälle vielä yksi kokonainen pihlajanmarja. Paista 175-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5654 tähteä
Maailman paras mutakakku
2816 tähteä
Mokkapalat
2555 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
MariaJ, toivottavsati maistuu 😀