8.4.2017
– 250 g raejuustoa
– 250 g maitorahkaa
– 4 kananmunaa
– 1 dl sokeria
– 2 tl vaniljasokeria
– suolaa
– 1 tl ruokasoodaa
– 300 g vehnäjauhoja
– kypsentämiseen (rypsi)öljyä
Vatka kananmunat, lisää sokerit, suola (hienonnettu)raejuusto sekä maitorahka. Lisää vehnäjauho ja ruokasooda. Sekoita taikina tasaiseksi.
Kuumenna öljy (170°-180°) teräskattilassa. Nosta kahdella teelusikalla pieniä palloja kuumaan öljyyn. Paista ne kullanruskeiksi välillä käännellen, yhteensä noin 4 minuuttia. Nosta munkit talouspaperilla peitetyn lautasen päälle. Anna munkkien jäähtyä jonkin aikaa. Sirottele päälle tomusokeria.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2821 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Kinuskiemo, kiitos 🙂 Näitä tuli taas paistettu eilen ja lisäsin taikinaan raastettu sitruunankuorta. Hyvä oli.