
11.11.2021
• 200 g piimää
• 4 g ruokasoodaa
• 1 kananmuna
• 3 g suolaa
• 200 g vehnäjauhoja
• 60 g kevätsipulia hienonnettuna
Sekoita piimä pienessä kulhossa ruokasoodan kanssa ja nosta sivuun. Sekoita isommassa kulhossa kananmuna ja suola. Lisää piimä ja sekoita tasaiseksi. Lisää jauhot vähitellen samalla vispilällä sekoittaen. Lopuksi lisää taikinaan kevätsipuli ja sekoita lusikalla tasaiseksi.

Kuumenna öljy pannulla ja kasa taikina pannuun lusikalla. Paista keskilämmöllä pieniä, paksuhkoja lettusia. Tarjoa letut dippikastikkeen- tai kylmän kastikkeen (oman man mukaan) kera.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5704 tähteä
Maailman paras mutakakku
2847 tähteä
Mokkapalat
2592 tähteä
Brookies
1876 tähteä
Britakakku
1539 tähteä