30.12.2019
• 100 g voita
• 200 g sokeroitua maitotiivistettä
• 100 g kookoshiutaleita + 50 g koristeluun
• 100 g huoneenlämpöistä tuorejuustoa
• 1 rkl hunajaa
• 60 g vaniljavohveleita
• 50 g paahdettuja manteleita
Mittaa maitotiiviste ja voi pinnoitettuun kattilaan. Kuumenna, kunnes voi on sulanut. Lisää kookoshiutaleet (100 g). Sekoita tasaiseksi. Kuumenna seosta koko ajan sekoittaen muutaman minuutin. Nosta kattila liedeltä ja jäähdytä seos. Vatkaa tuorejuusto kulhossa ja lisää joukkoon hunaja, rohittu vohvelit ja maitotiiviste seos.
Sekoita massa tasaiseksi.
Laita kylmään muutamaksi tunniksi tai yön yli. Kun konvehdimassa on kovettunut, pyörittele pieniä palloja (n.15-16 g) Piilota paahdettu manteli massan sisään ja kierittele ne kookoshiutaleissa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2826 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
On ilo kuulla, että maistui 😊