8.11.2013
Kääretorttupohja
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet taikinaan varovasti sekoittaen.
Paista uunissa 225 asteessa noin 6-7 min.
Kumoa leivinpaperille ja anna jäähtyä täytteen teon ajan.
Mangotäyte
Vatkaa vispikerma ja lisää mangotuorejuusto ja vaniljakreemijauhe vatkatun kerman joukkoon. Sekoita tasaiseksi.
Lisää täyte jäähtyneen kääretorttulevyn päälle ja kääri rullalle. Anna hetki vetäytyä jääkaapissa ennen tarjoilua.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2826 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Tämä juhlaleivonnaisten klassikko saanut erityisen herkullisen täytteen: mangotuorejuustoa ja kermavaahtoa. Nam, nam!