5.1.2018
Gluteeniton piirakkapohja:
125 g voita
n. 2,5 dl gluteenitonta jauhoseosta
0,5 dl kylmää vettä
75 g juustoraastetta (esim. emmental)
60 g smetanaa
(0,5 tl suolaa)
Laita uuni lämpeämään 200 c.
Nypi voi ja suurin osa jauhoista keskenään. Sekoita joukkoon juustoraaste, kylmä vesi, smetana ja suola. Lisää loput jauhoista taikinaan. Painele voidellun piirakkavuoan pohjalle. Voit käyttää apuna jauhoja, jotta taikina ei tartu käsiin. Esipaista pohjaa uunissa n. 10 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2816 tähteä
Mokkapalat
2559 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä