12.5.2015
Keksipohja
200 g digestive keksiä
50 g Valio voita
Vaniljamoussetäyte
2 kpl valkuaista
3/4 dl sokeria
2 dl vispikermaa
2 rasiaa vanilja tuorejuustoa
2 rkl maitoa
Koristeluun
tuoreita mansikoita
valmista tomusokerikuorrutetta
Murskaa keksit. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos leivinpaperilla pohjustettuun irtopohjavuokaan.
Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen. Vaahdota valkuaiset.
Lisää sokeri vähin erin vaahdotuksen aikana.Vaahdota kerma. Vatkaa sähkövatkaimella tuorejuusto notkeaksi. Kuumenna maito kiehuvaksi.
Lisää liivatteet maitoon ja sekoita. Kaada liivateseos ohuena nauhana tuorejuuston joukkoon. Nostele joukkoon valkuaisvaahto ja lopuksi kermavaahto. Kaada täyte vuokaan, tasoita pinta. Peitä vuoka kelmulla ja anna hyytyä jääkaapissa väh. 4 t.
Koristele kakku mansikoilla. soseuta mansikat ja levitä päälle. ja koristele vielä tomusokerikuorrutteella.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2816 tähteä
Mokkapalat
2559 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Kaunis koristelu ja varmasti maistuva kakku!