8.1.2015
Noin 40kpl
Tarvikkeet:
4 munaa
2dl maitoa
1dl sokeria
1/2tl suolaa
Noin 7dl vehnäjauhoja
4tl leivinjauhetta
1tl kardemummaa
1 litra rypsiöljyä uppopaistamiseen
Pinnalle sokeria 1-2dl kulhoon jossa pyöritellään
Sekoita muna ja maito sekaisin. Lisää kuivat aineet keskenään sekoitettuna joukkoon. Huomio et taikina on löysempää, kuin mukkitaikina ylensä.
Kuumenna öljy kattilassa. Kokeile taikinan nöttösellä onko öljy kuumaa.jos öljy poreilee ja taikina kypsyy niin öljy on riitävän kuumaa.
Ota lusikalla taikinaa ja tiputa taikina öljyyn lähellä öljyn pintaa. Tarkaile pastumista ja käännä reikäkauhalla. Nosta valmiit munkit talospaperille. Pyörittele munkit sokerissa. Voit halitessasi tehdä kuorrutteen päälle
tomusokerista ja tilkasta vettä.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2826 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Tèin näitä viimeksi 2014 vappuna ja helppoja oli tehdä