6.3.2015
1,5dl vehnäjauhoja
1tl vaniliinisokeria
1/2tl leivinjauhetta
1/2dl hunajaa
75g margariinia
1 muna
1/2dl maitoa tai kermaa
2-3dl mustikoita
(Vaniljajäätelöä ja tomusokeria)
Sekoita kuivat aineet keskenään. Sulata voi mikrossa ja lisää siihen hunaja. Seuraavaksi sekoita muna joukkoon huolellisesti. Lisää jauhoseos parissa erässä ja sitten maito/kerma. Lopuksi mustikat(mielellään jäisinä) joukkoon ja sekoita kevyesti.
Paista noin 630W:ssa 2min 30s. paiston jälkeen testaa tikulla onko kypsää. Tarjoa vaniljajäätelön kanssa ja ripottele siivilän läpi päälle hieman tomusokeria.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2821 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Tämä menee kyllä kokeiluun joku päivä, kun nuo mukikakut on niin nopeita ja ainakin kinuskikissan suklainen mukikakku oli hyvää niin varmasti tämäkin.