23.4.2015
1. Muussaa kuoritut banaanit haarukalla tasaiseksi massaksi.
2. Lisää joukkoon Myllyn Paras kaurahiutaleet ja suklaahiput. Sekoita nopeasti tasaiseksi massaksi.
3. Ota lusikalla pieniä nokareita (n. 20) taikinasta leivinpaperoidulle pellille. Litistä hieman keskeltä. Keksit eivät juurikaan leviä uunissa.
4. Paista 175 asteessa n. 10 minuuttia. Anna keksien jäähtyä hetki pellillä ennen tarjoamista.
[myllynparas]
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2826 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Piperrys: Joo, keksit ovat tosi pehmeitä, mutta pysyvät kuitenkin hyvin koossa hieman jäähdyttyään.
Ps. Näitä on tullut nyt kokeiltua eri variaatioin, ja voin lämmöllä suositella erityisesti rusinoita suklaahippujen tilalle tai pinnalle ripoteltua hasselpähkinärouhetta, nam!