Terve täältä ruudun toiselta puolen! Olen Julia, 21-vuotias leipuriopiskelija, ja tulin tänne jakamaan ei-niin-salaiset reseptini oman pienen pääni uumenista.
Leipomoni nimi ”lisää sokeria” tuli arkielämän epäonnekkaasta tilanteesta, kun vohvelitaikinaani lipsahti vahingossa tuplamäärä suolaa. Eihän siinä muu auttanut kuin lisäillä ruokalusikka kerrallaan sokeria, ja joka maistelukerran jälkeen sitä piti laittaa lisää. Noh, hyviä niistä silti tuli överisokerimäärällä höystettynä. Kuitenkin tuo legendaarinen sanapari jäi minun ja pikkusiskoni kielivarastoon, ja tänään, 8.11.2016, se päätyi leipomoni nimeksi (koska en keksinyt parempaa </3)!
Päivitän myös viikottain englanninkielistä instagramiani, nimeltään @juliaisbaking. Saa seurailla, jos kiinnostaa! 🙂
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä