Kinuskileipomo Irzu julkaisi muutamia viikkoja sitten inspiroivan muunnelman laskiaispullasta, joka oli täytetty appelsiinitahnalla ja tuorejuustokuorrutteella ja muistutti ulkonäöltään pullakranssia. Innostuin kranssiajatuksesta ja päätin toteuttaa sen laskiaispullan makuisena piirakkana. Keskustan voisi täyttää pelkällä kermavaahdollakin, mutta minä tein sekoituksen kinuskituorejuustosta ja kermasta. Alle sitten hilloa tai mantelimassaa sen mukaan, kumpaan koulukuntaan kuuluu.
Kinuskikissa on leiponut vuosien saatossa laskiaispullaa monissa mauissa ja muodoissa. Perinteisen laskiaispullan ja nämä erilaiset muunnelmat löydät artikkelista laskiaispulla ja muut laskiaisen herkut.
Pikkukokki12: ihanan näköinen piirakka! 🙂 Kiitos kuvasta! Kermavaahdon menekki riippuu paljon tyllasta ja pursotustyylistä. Päällekkäisiä kerroksiakin voi laittaa, jos haluaa enemmän vaahtoa. 🙂