Kuka sanoo, että laskiaispullan täytyy olla pyöreä? Lapsille ja lapsenmielisille käärmepullat maistuvat vielä paremmin. 🙂 Luikertelijat syntyvät rullaamalla taikinaa käsien välissä ja pöytää vasten. Kahta samanlaista ei tarvitse syntyä! Tähän puuhaan on helppo saada apujoukotkin mukaan.
Minun lapsuudessani laskiaispullat syötiin pelkän kermavaahdon kanssa. Tällaiset lapsuuden makutottumukset ovat tiukassa ja yhä preferoin laskiaispullaa ilman muita lisukkeita. Mantelimassan kanssa en ole päässyt koskaan kunnolla sinuiksi ja hillo taas tekee pullasta jopa vähän liian makean. Niinpä näissä käärmeissä on sisällä pelkkä kermis – strösseliä unohtamatta!
Katso laskiaiskoosteesta lisää inspiroivia laskiaisreseptejä – niin pullia kuin muita herkkuja!
mari-johanna: näin se varmasti useimmilla onkin. 🙂 Ruotsalaisillahan ainoa vaihtoehto on ymmärtääkseni mantelimassa. Itse aion testata huomenna vielä yhtä lisuketta, josta sain vinkin instagramin kautta. Siinä täyte tehdään pullan sisuksesta, mantelijauhoista, kermasta ja sokerista. Saa nähdä maistuisiko se minullekin valmista mantelimassaa paremmin.