Joskus resepti-ideat syntyvät silloin, kun niitä vähiten ajattelee. Mielleyhtymä amerikkalaisten pannukakkujen ja laskiaispullan yhdistelmästä iski tajuntaani kävelylenkin aikana. Tällä on tavoiteltu helppoutta: pannukakkutaikinan sekoittaa käden käänteessä ja kardemummalla maustettuna se saa pullalle ominaista makua. Laskiaispullan täytteestä tuttu mantelimassa on hiipinyt pannaritaikinan joukkoon. Kermavaahto ja hillo eivät ole vieraita lisukkeita pannukakulle, joten tässä kyse on ennen kaikkea tarjoilutavasta.
Kinuskikissa on leiponut vuosien saatossa laskiaispullaa monissa mauissa ja muodoissa. Perinteisen laskiaispullan ja nämä erilaiset muunnelmat löydät artikkelista laskiaispulla ja muut laskiaisen herkut.
Anu: aika pitkälti lettutaikinalta kuulostaa! Onpas muutenkin mielenkiintoinen tuo sitruunamehun ja sokerin yhdistelmä! Täytyy testata!!