Pitkän tauon jälkeen taas uusi ruokaresepti. Nyt ruokapuoleen on tullut pakostakin laitettua enemmän aikaa ja panosta, kun kotona tehtävien aterioiden määrä on liki tuplaantunut. Tänne blogiin haluan talteen sellaisia ohjeita, joita valmistan kerta toisensa jälkeen uudelleen. Näin valmiiksi hioutunut resepti on itselläkin varmassa tallessa. 🙂 Lasagne on yksi tällaisista suosikeista. Vaikka perheessä kaikki eivät välittäisi juustosta, kastikkeen muodossa se hukkuu muiden ainesten joukkoon. Ainoastaan pinnalle tulee selkeämpi juustokerros. Arkisempi versio on lasagne ilman juustokastiketta – tätäkin on kokeiltu. Kasvisversioon laittaisin nyhtökauraa.
mari-johanna: Kiitokset isosti 🙂 Tehdas tosiaan oli, kun isoja annoksia kaksia kastikkeita tein, oli pakko kahtena erillisenä satsina molempia tehdä, kun ei riittäneet kattiloissa ja pannuissa laidat muuten 😀
Oli kyllä iloinen mieli, kun viimeisenkin vuokan (ja kakkupaketin) haki poikamies-lapsenlapsi työstä kotiin mennessään 🙂 Huokaisin onnellisen, helpottuneen huokauksen: olin saanut tehdyksi sen, minkä halusin eli toin iloa perhepiirin väelle 😀