10.8.2010
POHJA. Sekoita jauhot ja emmental-raaste keskenään. Paloittele joukkoon voi ja nypi sekaisin.
Lisää vesi ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Levitä taikina kevyesti painellen voidellun piirakkavuoan (halkaisija 24 cm) pohjalle ja reunoille.
TÄYTE. Hienonna sipuli ja persilja.
Leikkaa poro ja kinkku kuutioiksi.
Sekoita kaikki täyteainekset keskenään leipäjuustoa lukuun ottamatta.
Kaada täyte vuokaan.
Leikkaa leipäjuusto paloiksi tai ota siitä kuvioita muotilla. Asettele juustot täytteen päälle.
Paista 200 asteessa 45 minuuttia. Suojaa pinta tarvittaessa foliolla
Miten tuon pohjan muuttaisi gluteenittomaksi ?
SARIW:
Allaolevalla sivulla näkyvät Kinuskikissan laskelmat piirakkavuoan, 24 cm, muuttamisesta uunipellin kokoon. Tuon vinkin kai jo löysitkin.
http://www.kinuskikissa.fi/kuukauden-vinkki-piirakka-uunipellilla
Haa, löysinkin jo vinkeistä vinkkiä ;D
Hei! Jos tuplaan annosten määrät, riittäisiköhän pellilliseen?
Tervehdys kaikille kommentoijille! Ja erityinen huikkaus sinulle sleepingsun, ensikertalaisia on ilo ottaa vastaan. 🙂
Vastauksia kysymyksiinne: olen käyttänyt siivutettua kylmäsavuporoa. Piiras on mitoitettu normaaliin, halkaisijaltaan 24-senttiseen vuokaan. Piirasohjeiden suurentamisesta kannattaa katsoa vinkkiä Kuukauden vinkki -osiosta.
Heips! Ekakertalainen tässä raapustaa…..tämä oli aivan iiiihana ohje,lapista ku olen itekki etelään karannu. Suosittelen kaikille! Muutenki tosi paljon kiitoksia,teän ansiosta olen alkanut leipomaan :
Kuulostaa liian herkulliselta 🙂 Pakko kokeilla joku kerta!
Millaista kylmäsavuporoa tähän tulee? Jotakin valmiiksi siivutettua?
Nam!Vaikuttaa herkulliselta.Taitaapa tämä lapintyttö tarjota tätä seuraavilla kahvikutsuilla.
Ei galleriakuvia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5606 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2546 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
ivi: esimerkiksi jokin tumma gluteeniton jauhoseos voisi sopia tähän vehnäjauhojen ja ruisjauhojen tilalle.