Mutakakkujen sarja täydentyy! Perinteisen suklaisen mutakakun rinnalle olen leiponut myös valkosuklaamutakakun ja nyt perhe kasvaa kinuskisella versiolla. Makeaa kinuskitaikinaa tasapainottavat vaniljajäätelö ja kirpakat puolukat. Pikaherkku on valmista puolessa tunnissa.
Juustokakkufani: Onpa todella ikävää, että sinulla mutakakku kypsyi liikaa.
Paisto-ajat ovat aina viitteellisiä, yleensä mutakakut ovat uunissa se 15-20 min. mutta sinun uunisi näyttää olevan varsin ärhäkkää laatua…
Kun teet uuden mutakakun pidä sitä hieman vähemmän uunissa, vahdit ehkä vierellä ja kokeilet viimein coctail tikulla sopivaa kypsyys astetta.
Hyvä esim. tästä olen minä itse. Vanhassa kodissa minulla oli uuni joka oli täysin samaa mieltä kaikessa mitä leivoin Kinuskikissan ohjeiden kanssa. Ohjeet menivät minutilleen oikein.
Mutta sitten 3 v sitten muutimme tänne uuteen kotiin, ja nyt joissakin Kinuskikissan ohjeissa olen joutunut hakemaan uusia paisto-aikoja koska uuni on eri mieltä asioista…. 🙂
Tsemppiä sinne mutakakun leivontaan!