Kesän tuoreet raaka-aineet sopivat käytettäviksi monella tavalla niin tuoreena kuin säilöttynä. Perinteinen mansikkahillo on varma valinta esimerkiksi lettujen kanssa. Hillo on myös oivallinen tuliaisvieminen. Hillojen keittelyssä avainasemassa on säilyvyyden takaava hillosokeri. Löydät sen hyödyntämisestä lisätietoa Dansukkerin sivuilta.
Manuelli: Marmeladisokeri ja hyytelöimissokeri ovat käsittääkseni kaksi eri asiaa. Hyytelöimissokeri on tarkoitettu lähinnä leivonnaisten viimeistelyyn eikä ymmärtääkseni sisällä säilöntään tarvittavia aineita.
Marmeladisokerissa taas nuo aineet on.
Kävin lukaisemassa tällä sivulla lisätietoa asiasta ja siellä sanottiin kuten epäilikin että hyytelöimissokeri ei ole tehty säilöntää varten.
https://www.dansukker.fi/fi/tuotteet/kaikki-tuotteet/hyytelosokeri.aspx
Voit vielä itsekin käydä katsomassa.
Mainitsemastasi melatin hilloamisaineesta minulla ei tietoa ole.
Kannattaa toki käydä toisessakin kaupassa ja kysyä marmeladisokeria sieltä,voihan olla että nyt säilöntäajan alettua se on vaan väliaikaisesti kaupasta loppu.