Kauramurotaikina sopii makeiden piirakoiden pohjaksi. Tämä taikina on mitoitettu 24-senttiseen vuokaan.
3.4.2018
Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.
Sekoita joukkoon muna.
Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää muutamassa erässä taikinaan.
Levitä taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
MerZi82: luulen, että 200 astetta on hyvä paistolämpötila, eli sama kuin tavallisessa murotaikinassakin: https://www.kinuskikissa.fi/murotaikina/.
Ihan toiveohje :)!
Paistolämpötilan vielä tarvitsisin.. en uskalla mutulla lähteä kokeilemaan
Hyvä tietää. Kiitos mari-johanna ja Kinuskikissa.🙂
Kinuskikissa: eiku mari-johanna 😊
Miranster: hyvä, että kysyit! Lisäsin tiedon ohjeeseen. Maris jo ehättikin antamaan oikean tiedon. 🙂
Miranster: Yleensä Kinuskikissa tekee kaikki ohjeet ajatellen esim. 24cm irtopohjavuokaa tai tavallista perus pyöreää piirakkavuokaa. Ellei erikseen ohjeessa muuta mainitse.
Nyt kävin vertailun vuoksi tuossa uusimman sitruunapiirakka ohjeen sivulla ja juuri näin. Tämä ohje on tarkoitettu riittämään pyöreään 24cm piirakkavuokaan.
Vaikuttaa hyvältä kauramuropohjalta.🙂 Kuinka suurelle piirakkavuoalle tästä riittää?
Ei galleriakuvia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5606 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2546 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
maris: hih, kiitos korjauksesta. 😉 Juu 200 astetta on hyvä peruslämpö. Paistoaika riippuu sitten toki täytteestäkin. Yleensä se on noin 35 minuuttia.