20.10.2015
Pyöreitä pizzoja, halkaisija 25 cm
pizzakivi
leivinpaperi
pizzalasta
Pyöreitä pizzoja, halkaisija 25 cm
pizzakivi
leivinpaperi
pizzalasta
Mittaa yleiskoneen kulhoon vesi, hiiva ja sokeri. Sekoita, kunnes hiiva on liuennut. Lisää öljy.
Anna yleiskoneen käydä keskiteholla ja sekoita samalla joukkoon 4 desilitraa jauhoja vähän kerrallaan. Jatka tämän jälkeen vaivaamista vielä 5 minuuttia.
Anna taikinan levätä noin 20 minuuttia.
Vaivaa joukkoon loput jauhot ja suola ja jatka vaivaamista vielä 5 minuuttia.
Anna taikinan kohota liinalla peitettynä kaksinkertaiseksi (noin tunti).
Laita pizzakivi valmiiksi uuniin ja uuni lämpenemään 250 asteeseen.
Kumoa taikina jauhotetulle pöydälle. Jaa taikina neljään osaan, mutta vältä taikinan vaivaamista ja ylimääräistä käsittelyä. Muotoile taikinapaloista käsillä ”työntäen” (ei kaulien) ympyrät (halkaisija 25 cm) leivinpaperin päälle.
Levitä päälle tomaattikastike ja täytteet. Nosta pizza leivinpaperin päällä uuniin pizzakivelle ja paista 8-9 minuuttia. Paistoaika riippuu uunin tehon lisäksi pizzapohjan paksuudesta.
Ei kommentteja.
Ei galleriakuvia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä