Keväällä innostuin pursotettavista täytteistä ja keksipohjista. Silloin syntyi mm. tämä mansikka-keksikakku, jossa on samaa ideaa kuin näissä leivoksissa. Tuoreista mansikoista tehty täyte on ehdoton kesäherkku ja pursottamiseen soveltuvan rakenteensa ansiosta sillä saa myös koristeltua leivonnaisia. Samalla ohjeella voi kuorruttaa esimerkiksi kesäiset muffinssit. Näihin leivoksiin mansikkatäyte antaa kuppikakkumaisen ulkomuodon. Pohjat ovat rakenteeltaan kovia, mutta täyte pehmittää ne jääkaapissa. Voit leipoa pohjataikinan myös pikkuleiviksi ja koristella ne mansikkaruusukkeilla.
Nämä värikkäät herkkuruusukkeet kaunistavat tarjoilupöydän. 🍓 🌸
DESusanna: oi miten hyvältä kuulostava yhdistelmä! Kiitos, että tulit kommentoimaan! 🙂