Kahvikakkuna tunnettu tiikerikakku on vanha klassikko, mutta tällä kertaa kyse onkin hyydykekakusta. Moderni oranssi-mustaraidallinen tiikeri maistuu appelsiinilta ja lakritsilta. Tekniikka, jossa täytteitä kaadetaan vuoan keskelle vuorotellen, onkin monista aiemmista makuversioista tuttu. Mikä on oma suosikkisi? 🙂
Jonna: Etusivulla, ja myös tällä sivulla, tuossa oikealla on Kinuskikissan tärpit -lista. Listassa kolmantena on ”Vuokien muunnostaulukko”. Sieltä löytyy hyvät ohjeet reseptissä mainitun kulloisenkin kakun pienentämiseen ja suurentamiseen.
Klikkaa linkkiä ja hae lähtövuoan (24 cm) ja tavoitevuoan (16 cm) yhtymäkohta. Siinä kerroin (0,44), jolla aineksia tulisi pienentää. Tule tarvittaessa kysymään lisää. Huikean hienon kakun olet valinnut! 🙂