Grasshopper-kakun nimi tulee minttulikööriä ja kermaa sisältävästä drinkistä. Resepti toimii hyvin vegaanisena käyttämällä hyydyttämisessä agar agar -jauhetta. Lisäsin ohjeeseen myös maitopohjaisen version avuksi niille, jotka haluavat leipoa kakun maitotuotteista ja käyttää hyydyttämiseen liivatetta. Voit toki myös risteyttää täyteohjeet leipomalla maitopohjaisista tuotteista ja hyydyttää agar agarilla.
ar1927: jos teet vegaanisena, niin korvaa likööri vedellä (nestettä ei voi vähentää agar agaria käytettäessä). Sekoita 2 tl piparminttuaromia tuorejuuston ja tomusokerin joukkoon. Jos teet maitopohjaisen, sulata liivatteet vesitilkkaan (2-3 rkl) ja vähennä liivatteiden määrää ainakin yhdellä. Piparminttuaromi (2 tl) kannattaa tässäkin vaihtoehdossa yhdistää tuorejuuston ja tomusokerin kanssa, ei valmiiseen täytevaahtoon (voi aiheuttaa juoksettumisen).