Ellen Svinhufvudin kakku ei ole blogissa uusi tuttavuus, mutta jotain uutta halusin kuitenkin reseptiin tuoda. Näkyvin ero on kakun pyöreä muoto. Pieniä pyöreitä levyjä on helpompi mahduttaa uunipellille ja niistä tulee päällekkäin ladottuna trendikkään korkea kakku. Rapeiden mantelilevyjen ja kahvikreemin yhdistelmä on yhtä lumoava kuin aina ennenkin.
Nimimerkki Blinimestari havaitsi, että aiemmasta kakustani puuttuivat klassiseen Ellen-kakkuun kuuluvat marsipaanikoristeet. Nyt unohdus on korjattu. Tämä viimeistely kannattaa todella tehdä, sillä se ei vaadi pitkää aherrusta. Vihreä nauha ja vaaleanpunainen ruusu ovat yhdessä ihanan keväisiä ja raikkaita!
Tämä kakku on tarjoilun juhlava ja arvokas keskipiste. 🌹 🌹 🌹
Kea77: pohjat säilyvät kyllä hyvin, varmasti viikkoja huoneenlämmössä. Itse en ole Elephantiin tutustunut, vaan käyttänyt jotain muuta maidotonta margariinia.