Dumlen makuinen laskiaispulla on siintänyt mielessäni koko alkutalven. Vihdoin on laskiainen! Dumlet on ujutettu pullien täytteeseen sulattamalla ne kerman joukkoon. Seos jäähdytetään yön yli jääkaapissa ja vatkataan vaahdoksi. Jos ihastut makuun, voit soveltaa tätä makuvaahtoa myös kakkujen ja muffinssien pursotuksissa. Tai jos preferoit perinteistä kermavaahtotäytettä, niin vaihtelua laskiaispullaan saa jo yksin siitä, että muotoilee hieman erilaisia pullia ja täyttää ne leikkaamalla pullan pituussuunnassa auki. Katso Instagram-videolta tarkemmin Dumle-pullien kriittiset työvaiheet!
Katso laskiaiskoosteesta lisää inspiroivia laskiaisreseptejä – niin pullia kuin muita herkkuja!
Ida: voi käyttää kuohukermaa yhtä hyvin! Oi kun kuulostaa hyvältä tuo lakritsidumle-versio!