Kakun koristelu on parhaimmillaan juuri tätä: yksinkertaisella tekniikalla syntyy jotain näyttävää. Sopivasti näpertelyä, jotta oman käden jälki näkyy, mutta valmista noin puolessa tunnissa. Helppoa ja hauskaa! Tämä nähtiin keskiviikkona Instagramin live-videossa, kun streamasin aurigonkukkakakun koristeluvaiheen. Kukka-aihe on ajaton: loppukesän ja alkusyksyn tunnelmaan auringonkukka sopii luontevasti, mutta aivan hyvin kukka voi olla muunkin värinen. Yksi erikoistuote vaaditaan: se on värisokeri, jota saa Kinuskikissan Toivepuodista myös esimerkiksi punaisena, sinisenä ja kultaisena.
Huom! Toffeemassa vaatii seuraavat esivalmistelut: tee se jääkaappiin kuorruttamista edeltävänä päivänä ja ota 2 tuntia aikaisemmin huoneenlämpöön pehmenemään.
Salla: 1 dl vispikermaa vatkataan massan alle. Itse toffeemassa tehdään erillisen ohjeen mukaan. Minulla luki tuossa 500 g, koska 600 g:sta tulee hieman liikaa tämän kakun tarpeisiin. Mutta otan tämän huomion pois, koska se voi tosiaan sekottaa.