Kun aikanaan itse pääsin ylioppilaaksi, juhlavieraille tarjottiin tämän tapaisia pikkuleipiä. Toteutus oli yksinkertaisempi ja sinäkin voit ohjetta halutessasi helpottaa. Tuolloin paistoin ympyrän muotoiset pikkuleivät tavalliseen tapaan ja tein niistä perinteisiä täytepikkuleipiä – tällä samalla täytteellä. Lakin muodon saa kuitenkin parhaiten aikaan, kun ottaa ympyrät kypsästä taikinasta. Hukkapalat voi uusiokäyttää esimerkiksi juustokakun keksipohjassa, cookie popseissa tai kerrosjälkiruoassa.
Lepuroija: harmi, että ei löytynyt sopivaa ajoitusta täytteen kanssa. Pieni jäähdyttely on paikallaan, jos tuntuu liian valuvaiselta, mutta toki on oltava tarkkana, ettei jäähdytä liikaa täytteen sisältämän rasvan vuoksi. Silloin on toki aina mahdollisuus aloittaa alusta eli perhmittää täyte uudelleen kattilassa.