Kun metsä täyttyy valkovuokoista, on aika julistaa kesä alkaneeksi. 🌱🤍💚 Loppukevään ja alkukesän leivonnaisiin sokerimassasta tehdyt valkovuokot antavat herkkää kauneutta. Seuraa vaihe vaiheelta, miten nämä kaunokaiset syntyvät ja koristele vuokoilla kakut, piirakat tai muffinssit.
LOTTIS:
Vasemmalla näet ison liudan Kategorioita. Muut kakkuohjeet kategoriasta löydät ensimmäisenä Ohjeet ja vinkit kakun tekijälle. Kun avaat sen edessä olevan plussan, avautuu kakun tekemiseen liittyviä aiheita. Yksi niistä, toiseksi alimmainen, on Selvitys erilaisista elintarvikeväreistä. Kun klikkaat sitä, olet tiedon äärellä. 🙂
Hyvä vinkki aloittelevalle leipurille (kuten itsestäsi sanoit) on käyttää hiukan aikaa tutkimalla Kinuskikissan blogin Etusivua. Kannattaa tutkia, mitä kaikkea sivusto sisältää, availla Kategorioiden plussia ja tutustua myös Sivuston käyttöohjeisiin. Jos siinä vähän aikaa vierähtää, niin se luullakseni maksaa vaivan. Oppii löytämään tiedon äärelle ja oppii ehkä sivussa sellaistakin, mitä ei ole osannut edes etsiä.
Tämä ei tarkoita, ettei täällä saisi kysellä, päinvastoin, tervetuloa kaikki kysymykset, mutta noista omista tutkimusretkistä tieto ja itsevarmuus leipomisessa kasvaa. Ja samaan tahtiin innostus tähän herkulliseen aiheeseen. Kysellään ja vastaillaan, kaikki yhdessä! 🙂