Valkosipuli-basilikapizzasta saa paloiksi leikaten kivan kasvisvaihtoehdon kahvipöytään. Nämä sopivat myös tarjoiltaviksi aterian lisukkeena. Haluttaessa kaulitusta taikinalevystä voi ottaa pyöreällä piparkakkumuotilla kuvioita ja tehdä niistä pikkupizzoja.
Parhaimmillaan tämäkin herkku on tuoreeltaan! 😊
ACS: kiva kuulla, että on tuttu ja mieluisa ohje! Nyt täytyy tunnustaa, että en ole hiivataikinaa koskaan sellaisenaan pakastanut. Mutta koska pullienkin raakapakastus onnistuu, en näe estettä, jos noudattaa samoja ohjeita. Eli taikinan tekeminen kylmään nesteeseen ja pakastaminen ilman kohotusta. Sitten pakastimen jälkeen on varattava reilusti aikaa (edellisenä iltana jääkaappiin). Pullan raakapakastuksesta täällä:
https://www.kinuskikissa.fi/pullataikinan-kylmakohotus