Kinderkakku on ollut yksi blogin suosituimmista resepteistä ja nyt se kokee uuden tulemisen mansikkakerroksella täydennettynä. Kesäinen trio maistuu kaikille! Tällä reseptillä teet kookkaan kakun isompiinkin juhliin. Riittoisuutta lisää se, että kakussa on reilusti korkeutta ja suklaiset kerrokset taltuttavat makeannälän tehokkaasti. Katso vuokien muunnostaulukosta kertoimet ohjeen skaalaamiselle, mikäli haluat tehdä sen pienemmässä koossa.
Kiitos ihanalle pellavapaidalle avuliaasta vastauksesta! Tässä tulikin sinulle ”Kotileipuri Pohojanmaalta” hyvää vinkitystä aiheesta. Keksipohjan ainessuhteiden ohella asiaan tosiaan vaikuttaa a) painelun tiiviys b) keksimurskan ”murukoko”. Digestivepohjan kanssa hienonnan ihan jauhemaiseksi. Jos sinä jätät karkeaksi rouheeksi, muruisuus selittyy sillä. Hyvä vinkki pellavapaidalta vaihtaa täytekeksipohjaan voin sijaan margariini!