Irtokarkkihyllystä lapseni valitsevat usein suklaapopcorneita ja nyt innostuin tekemään niitä kotikonstein. Tiesin, että ne olisivat itse tehtyinä vielä hurjan paljon parempia. Mukaan halusin myös toffeen makua, joten tein sekoituksen sulatetuista Omar-karkeista ja maitosuklaasta. Yhdistelmä maitosuklaa-toffee-popcorn oli todella mahtava. Jos maltat ennakoida, popcornit kannattaa valmistaa hyvissä ajoin, mielellään vaikka paria viikkoa etukäteen. Näin ne ehtivät kuivahtaa, eivätkä ole syödessä sitkeitä. Ehkä uunissa alhaisella lämmöllä kuivatus voisi ajaa saman asian? Tunnustan, että me emme malttaneet odotella ja hyvin tekivät kauppansa siitä huolimatta.
Carita: hyvä idea, tee ihmeessä! 1 desistä jyviä tulee noin pari litraa popcorneja. Suunnilleen samassa suhteessa voisi kokeilla muroja.