Tummia kakkupohjaohjeita löytyy sivustolta useampia. Itse käytän enää harvemmin perinteistä tummaa sokerikakkupohjaa vaan useimmiten päädyn mehevään suklaakakkupohjaan (joka nimestään huolimatta ei sisällä suklaata, vaikka suklaisen makuinen onkin). Jos kuitenkin haluaa herkutella aitoa suklaata sisältävällä kakulla, kannattaa ottaa kokeiluun tämä resepti. Se on muokattu klassisen Sacherkakun pohjasta. Tällä ohjeella korvaan aiemmin sivustolla olleen suklaakakkupohjan reseptin.
Erika: Gluteeniton onnistuu ihan jauhot vaihtamalla. Leivinjauheen määrää ei tarvitse lisätä.
Gluteenittomissa jauhoissa on kuitenkin eroa ja Kinuskikissa on tehnyt niistä hyvän kattavan vertailun myös kakkupohjia koskien.
Käy lukemassa jos haluat lisätietoa.
https://www.kinuskikissa.fi/gluteenittomien-jauhojen-vertailu