Tiikerikakku on meille kaikille tuttu, mutta kuka on maistanut seeprakakkua? Raidat syntyvät, kun tummaa ja vaaleaa taikinaa valutetaan vuokaan vuorotellen. Löysin idean ulkomaiselta saitilta, mutta jouduin testaamaan useita muunnelmia, kunnes sain taikinan koostumuksen sellaiseksi, että raidat säilyvät paiston ajan. Kuorrutetta voi käyttää täytekakuissakin! Kakku on julkaistu myös Unelmien Talo&Koti -lehdessä heinäkuun numerossa.
Seepra kakkulautasella – varma katseenvangitsija! 😊
kaajoo: silloin kun tämä resepti on tehty, ei tuota luomu rypsiöljyä tainnut olla vielä olemassa, joten tuotevalinnoissa on väistämättä aina osavastuu myös leipojalla itsellään. Laitoin nyt reseptiin ”tavallista rypsiöljyä”, josko se selkeyttäisi asiaa.